Entiteiten

Gepubliceerd op 9 mei 2023 om 13:13

Wat gebeurt er als je doodgaat? Of wat is er voordat je geboren wordt?
In mijn beeld van de wereld ga je, als je dood gaat, terug naar waar je vandaan komt; de Bron. Als je eenmaal bij de Bron bent en je wil weer geboren worden, ga je naar de Wolk en kies je je ouders uit. Je besluit dan naar het Aardse leven te springen en aan je leven te beginnen.

Soms kan het zijn als iemand dood gaat dat de ziel op aarde achterblijft. Dit gebeurt omdat ze zo snel dood gegaan zijn dat ze geschrokken zijn, ze hebben nog een boodschap voor iemand, of ze weten de weg niet naar de Bron. Dan spreken we van Entiteiten. Deze waren niet zomaar rond, maar haken aan bij levenden waarvan ze de emoties of levensles herkennen. Je kunt daar last van hebben als ze bij jou zijn aangehaakt. Je ervaart dan emoties die je niet herkent, slaapt slecht of hebt hoofdpijn. Kinderen hebben er ook last van en slapen slecht of hebben emotionele buien.
Deze entiteiten kun je terug sturen naar de Bron. Met de biotensor zetten we de poort open, sturen ze weg via eenrichtingsverkeer en sluiten de poort weer.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.