Energetische Therapie

 

Heb je klachten waarvan het onduidelijk is hoe of wanneer ze ontstaan zijn? Of weet je het wel maar kom je er niet van af?

Loop jij rond met rugpijn, stress of andere vage klachten? Slaap je slecht, pieker je veel of kun je je emoties niet onder controle houden?

Op een laagdrempelige en nuchtere manier werk ik als energetisch NEI therapeut op een prettige, vriendelijke manier samen met jou om te onderzoeken waar jouw klachten ontstaan zijn en maken we samen de emoties die erbij horen los.

 

Wanneer kan een NEI sessie helpen?

Bij:
- stress gerelateerde klachten
- piekeren
- vol hoofd, malende gedachten
- hormoonhuishouding of cyclus problemen 
- allergieën (hooikoorts, voeding, dieren...)
- slaapproblemen (slecht slapen, veel dromen)
- angsten
- vermoeidheid
- stemmingswisselingen
- onverklaarbare pijnen
- traumaverwerking
- zwangerschap (wens / trauma / kwaaltjes / contact met ongeboren kindje)
- alleengeboren tweeling / lost twin trauma

Kids

Ook voor kinderen is NEI therapie heel geschikt. Zij kunnen zelf niet goed verwoorden waar ze mee zitten of wat er speelt en dat is nou net het mooie aan NEI, je hoeft niet veel te zeggen.
Heb je bijvoorbeeld net als ik een heel gevoelig kind, eentje die net niet in ons onderwijssysteem past, dan is NEI ideaal om het hoofd leeg te maken na een drukke dag of die vervelende opmerking los te laten. En wat ook heel mooi is, je kunt met NEI leerproblemen verminderen, dus denk aan moeite met lezen of rekenen, maar ook zowel de fijne als de grove motoriek verbeteren.

Slaapt je kind slecht in, wordt het 's nachts wakker of heeft het angsten? Met NEI kun je grote stappen zetten om deze kinderen vooruit te helpen.

 

Een NEI consult duurt ongeveer 60 minuten. We hebben dan de tijd om één hulpvraag te bespreken.

Houd er rekening mee dat de kans bestaat dat niet al je klachten met 1 consult verdwijnen. Wel zullen we in het eerste consult de meest grondige trauma’s en emoties aanpakken. Het kan zijn dat je daarna klachtenvrij bent, maar het kan ook zijn dat het nodig is nog 1 of 2 keer terug te komen.

 

Energetische therapie:

Energetisch consult  72,-  per afspraak (60 minuten)

 

Stuur me een appje voor een afspraak, of plan gerust hier zelf je een passend moment. Zit die er geen bij, laat het me dan weten.

 

Afspraken worden per keer betaald, contant of met een betaalverzoek.