Over mij

 

Mijn naam is Willemijn Janssen – de Vooght, ik ben 40 jaar en kom uit Wintelre. Ik ben getrouwd met Stefan en samen hebben wij twee zoons van 9 en 11 jaar.

Wij doen graag leuke dingen samen en met onze hond Kees.

Mijn hobby's zijn lezen, muziek luisteren, winkelen en bakken. Ik ben gek op kleding, cadeautjes, countrymuziek en koffie. En wist je dat het huis waarin wij wonen al 4 generaties in mijn familie is?

Willemijn Janssen - de Vooght

Na de middelbare school heb ik de bachelor en master docent Engels gedaan op de Fontys in Tilburg. Na meer dan 15 jaar lesgeven ben ik in het diepe gedoken en ben ik me gaan verdiepen in compleet nieuwe dingen. Zo heb ik een nieuwe passie gevonden in een heel ander vakgebied. Steeds meer ben ik als therapeut gaan werken en steeds minder als docent. Afgelopen schooljaar heb ik de keuze gemaakt om te stoppen als docent en me fulltime op mijn praktijk te focussen. 

Maar het lesgeven en de leerlingen van de middelbare school zitten nog steeds een beetje in mijn hart, dus die kant van mezelf kan ik nog niet helemaal loslaten. Ik geef nu Engels trainingen voor een opleidingscentrum en in mijn praktijk komen ook nog enkele leerlingen voor huiswerkbegeleiding of bijles. Daarnaast heb ik eigen online examentrainingen ontwikkeld voor leerlingen in 4 of 5 havo en 4 mavo die extra willen oefenen met tekstverklaren.

 

Neuro Linguïstisch Programmeren

Ik ben gecertificeerd NLP Master Practitioner. 

NLP is een methodiek voor krachtige persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en  is een krachtige, effectieve methode om snel inzicht te krijgen in de drijfveren en motivaties van ons handelen.

Uitgangspunt van NLP is dat de mens in staat moet zijn om het leven prettig te vinden en ervan te genieten. Door een gebeurtenis kan dit vermogen worden aangetast. Die gebeurtenis kan ingrijpend zijn, maar ook een ogenschijnlijk onbelangrijke, of kleine gebeurtenis of opmerking kan een groot effect hebben op ons doen, denken, handelen en gedrag.

(www.nlpacademie.nl)

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap vind ik voor mezelf heel belangrijk, maar ik gun het anderen ook. Samen de ingrediënten bepalen die leiden tot succes in jouw leven. Jouw waarden, talenten en koers bepalen en antwoorden vinden op de vragen: Wie ben ik eigenlijk? Wat vind ik gaaf? En waar krijg ik energie van? Ik heb daarvoor een aantal interessante trainingen gevolgd bij Remco Claassen en ik geef die kennis ook weer door aan mijn cliënten. 

 

Energetisch therapeut

Bij energetische therapie werk ik met NEI sessies, familieopstellingen en Nine Star Ki.

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. Bij NEI ga je op zoek naar de oorsprong van de disbalans die tot je klachten heeft geleid. Je gaat naar de oorzaak van je klachten en herstelt de balans. Oude patronen laat je los, waardoor symptomen zoals fysieke, emotionele, mentale en energetische klachten verdwijnen. Lange praatsessies zijn niet nodig. Ook herbeleving van trauma’s hoeft niet. De kracht van NEI is dan ook dat je snel tot de kern van het probleem komt. 

Energetische therapie kun je bij heel veel verschillende klachten inzetten en voor baby's tot en met ouderen. Denk bijvoorbeeld aan niet lekker in je vel zitten of burn out klachten en depressie. Maar ook lichamelijke klachten als allergieën, hormonale problemen of onverklaarbare pijnen. 

Ik snap dat het vreemd kan klinken en je wellicht denkt 'Hoe dan?' Heb je daar vragen over mag je die altijd stellen.

 

HSP

Vroeger heb ik me altijd anders gevoeld dan anderen. Niet wetende hoe dat kon of waarom, heb ik altijd gedacht dat dat aan mij lag. Ik kan slecht tegen fel licht, harde geluiden en nieuwe situaties, vind drukke plekken niet fijn en heb veel last van mijn geweten. 

Pas enkele jaren geleden kwam ik erachter dat ik hoogsensitief ben. Wat fijn, een verklaring voor mijn "vreemde gevoelens". Maar wat dan? Gelukkig kan ik er nu veel beter mee omgaan en is het fijn te weten dat ik eigenlijk helemaal niet zo vreemd ben als ik altijd dacht.

 

Aromatherapie

Al van kinds af aan ben ik gefascineerd door aromatherapie en de heilzame werking van geuren. Nu heb ik er ook echt voor geleerd en kan ik heerlijk mijn creativiteit kwijt in prachtige producten die ik inzet om mijn werk als energetisch therapeut te ondersteunen. Zo zul je, als je voor een energetisch consult komt, merken dat er een bepaalde geur hangt in de praktijk. Deze heb ik speciaal op jou afgestemt, met behulp van de biotensor natuurlijk. Deze geur kun je ook bij mij kopen, mocht je hem ook voor jezelf willen.

 

Ik hoop je heel graag te verwelkomen in de praktijk.

Mocht je belemmeringen voelen of vind je het heel spannend? Dat snap ik.
Als je de moed bij elkaar heb verzameld, ben ik er voor je.

Liefs,

Willemijn