Over mij

 

Mijn naam is Willemijn Janssen – de Vooght, ik ben 40 jaar en kom uit Wintelre. Ik ben getrouwd met Stefan en samen hebben wij twee zoons van 9 en 12 jaar.

Mijn hobby's zijn lezen, muziek luisteren, winkelen en bakken. Ik ben gek op kleding, cadeautjes, kerstfilms, countrymuziek en koffie. En wist je dat het huis waarin wij wonen al 4 generaties in mijn familie is?

Willemijn Janssen - de Vooght

Na de middelbare school heb ik de bachelor en master docent Engels gedaan op de Fontys in Tilburg. Na meer dan 17 jaar lesgeven had ik behoefte aan afwisseling en vernieuwing en ben ik me gaan verdiepen in compleet andere dingen. Zo heb ik een tweede passie gevonden in een heel ander vakgebied.

In 2023 heb ik de keuze gemaakt om te stoppen als docent op een middelbare school en alleen nog voor mezelf te werken.

Ik geef nu Engels trainingen aan individuen en groepen voor een opleidingscentrum en in mijn praktijk geef ik bijles en cursussen Engels voor volwassenen. Daarnaast heb ik een eigen grammaticapakket samengesteld en een online examentraining ontwikkeld voor leerlingen 5 havo die extra willen oefenen met leesvaardigheid.

Dit combineer ik met enkele uren in de week energetische consulten geven. Zo heb ik voor nu mijn dagen gevuld op de manier waarop ik het graag zou willen! 

 

Neuro Linguïstisch Programmeren

Ik ben gecertificeerd NLP Master Practitioner. 

NLP is een methodiek voor krachtige persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en  is een krachtige, effectieve methode om snel inzicht te krijgen in de drijfveren en motivaties van ons handelen.

(www.nlpacademie.nl)

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap vind ik voor mezelf heel belangrijk, maar ik gun het anderen ook. Samen de ingrediënten bepalen die leiden tot succes in jouw leven. Jouw waarden, talenten en koers bepalen en antwoorden vinden op de vragen: Wie ben ik eigenlijk? Wat vind ik gaaf? En waar krijg ik energie van? Ik heb daarvoor een aantal interessante trainingen gevolgd bij Remco Claassen, ik heb zelf trainingen gemaakt en gegeven op school en ik geef die kennis ook weer door aan mijn cliënten. 

 

Energetisch therapeut

Bij energetische therapie werk ik met NEI sessies, EFT en familieopstellingen.

Energetische therapie kun je bij heel veel verschillende klachten inzetten en voor baby's tot en met ouderen. Denk bijvoorbeeld aan niet lekker in je vel zitten of burn out klachten en depressie. Maar ook lichamelijke klachten als allergieën, hormonale problemen of onverklaarbare pijnen. 

 

HSP

Vroeger heb ik me altijd anders gevoeld dan anderen. Niet wetende hoe dat kon of waarom, heb ik altijd gedacht dat dat aan mij lag. Ik houd niet van fel licht, harde geluiden en nieuwe situaties, vind drukke plekken niet fijn en ik kan heel slecht tegen onrecht. Ik had vroeger heel vaak onverklaarbare hoofdpijn waardoor ik me terug moest trekken en alleen op een donkere slaapkamer in bed ging liggen.

Pas enkele jaren geleden kwam ik erachter dat ik hoogsensitief ben en waarom ik dat ben. Wat fijn, een verklaring voor mijn eeuwige hoofdpijn en de emoties die ik allemaal voelde. Maar wat dan? Gelukkig kan ik er nu veel beter mee omgaan, heb ik het bij mezelf met NEI kunnen verbeteren en is het fijn te weten dat ik eigenlijk helemaal niet zo vreemd ben als ik altijd dacht en dat er gewoon een verklaring voor is! 

Maar het heeft me natuurlijk ook iets heel moois gebracht, want het hooggevoelige geeft me de mogelijkheid mensen makkelijker te begrijpen en te  helpen. Ook jonge kinderen die hetzelfde ervaren kan ik hierdoor juist heel goed begeleiden.

 

Ik hoop je heel graag te verwelkomen in mijn praktijk.

Meteen een afspraak maken? Dat kan via deze link.

Eerst even contact via de app mag ook.

 

Liefs,

Willemijn