Bijles Engels

omdat het soms een heel vervelende taal is

 

In mijn praktijk help ik mensen die hulp nodig hebben met Engels. Engels is hartstikke moeilijk als je de feeling gewoon niet hebt, vroeger niet goed hebt opgelet of misschien dyslectisch bent en het allemaal niet vanzelf gaat. 

In het lesgeven in de Engelse taal heb ik meer dan 17 jaar ervaring in zowel onder- als bovenbouw, tweetalig onderwijs en eindexamenklassen. Ook het verzorgen van persoonlijke bijlessen doe ik al jaren op alle niveaus en met verschillende hulpvragen. En ik werk nog steeds als freelance Engels trainer voor een opleidingscentrum.

Zelf bied ik ook trainingen aan in mijn praktijk in Wintelre. Kijk maar eens hier.

Dus heb je hulp nodig bij grammatica of vind je tekst verklaren moeilijk? Laat het me weten en dan kijken we samen of ik jou daarmee kan helpen.

Mocht je moeite hebben met het leren voor andere vakken of met het plannen en maken van je huiswerk, dan mag kun je ook contact met me opnemen voor huiswerkbegeleiding. Ik weet veel van studievaardigheden en plannen, dus zoek je hulp bij dat soort zaken, laat het me weten.

 

Voorwaarden bijles of huiswerkbegeleiding:

Afspraken voor de bijles of huiswerkbegeleiding  plannen we samen op een vast moment in de week en voor minimaal 3 maanden. Ik houd elke week een plekje voor je vrij in mijn agenda, dus ik ga er vanuit dat je elke week komt.

 

 

Ben je niet in de gelegenheid om naar mijn praktijk in Wintelre te komen, maar wil je wel graag bijles? Online is ook een optie, ook onder bovenstaande voorwaarden.

 

Iets voor jou? Bel of mail me voor een kennismakingsgesprek.

 

Voor schooljaar 2023-2024 zitten de bijlesplekjes op dit moment vol. Wil je op de wachtlijst, vul dan onderstaand formulier in. Ik neem contact met je op zodra er weer een plekje vrij is.

 

Aanbod bijles Engels:

(Online) Bijles     32,95 per uur

 

Online examentraining Ace your English Exam havo edition  149,- voor 21 lessen

 

En de eerste videos staan ook online voor de Ace your English Exam mavo edition