Reviews Energetische therapie

 

Vorig jaar voor de eerste keer met de puberdochter naar Willemijn geweest om iets te doen aan haar hooikoorts. 
Supertevreden! De rest van het seizoen geen medicatie nodig gehad. 

Dit jaar, eerste dagen pollen: “Mama, kan jij aub een afspraak maken bij Willemijn?”
Een eigenwijze puber, die dit zelf vraagt, dat is het mooiste compliment dat je kan krijgen, toch?


Via, via kwam ik bij Willemijn terecht. Fijn was dat we vooraf telefonisch contact hadden omdat ik voelde dat ik hulp zocht maar geen concrete hulpvraag. Na eerste NEI-sessie heb ik besloten om traject te doen omdat ik me bij Willemijn vertrouwd voelde om de diepere laag te gaan onderzoeken. Wat droeg ik veel met me mee wat niet van mij was, bizar en bijzonder tegelijk. Mooi hoe je dit terug kan geven in de NEI-sessie. Heb vele inzichten gekregen, mede door ook tafelopstelling. Het geen wat het me heeft gebracht is moeilijk om in woorden te beschrijven. Belangrijk is dat het me zeker heeft geholpen om meer rust te ervaren in het hier en nu. Kom graag terug voor APK!


Mijn zoon durfde al twee jaar niet meer alleen naar boven, hij was dan helemaal in paniek. Na onze scheiding, sinds wij allebei in een ander huis wonen, is dit begonnen. Ik heb Willemijn gevraagd hem op afstand met een foto te testen en dat heeft ze gedaan. Sindsdien gaat hij zonder problemen alleen naar boven en is hij niet meer bang! Willemijn heeft mij al meerdere keren fantastisch geholpen. Mijn kinderen vinden het erg fijn om door haar geholpen te worden.


Ik heb een energetisch consult gehad bij Willemijn waarbij we ook contact hebben gemaakt met mijn ongeboren baby van 27 weken.
Ik vond het een leerzaam en avontuurlijk consult. Eerst werd er even contact gemaakt met de baby waarna die aangaf het goed te vinden als we eerst even mama verder gingen bespreken.
Ik ben open het consult in gegaan zonder hele specifieke vragen voor Willemijn/mezelf. Zaken die naar boven kwamen uit mijn onderbewuste waren soms heel herkenbaar en soms ook niet. Willemijn denkt met je mee en is een fijne en open persoonlijkheid waarbij je jezelf ook kwetsbaar durft op te stellen en dieper in te gaan op wat je onderbewuste boven laat komen.
Tot slot had de baby ook nog een boodschap voor beide ouders, een soort van cadeautje om al iets van je baby te horen, voordat die er is.


Mijn zoon krijgt sinds eind vorige week en deze week positieve reacties op school. Dat hij minder snel afgeleid is, goed doorwerkt etc. Mijn moeder heeft ook al gemerkt dat ze minder vaak iets aan hem moet vragen als hij iets moet doen. Hij doet wat vaker iets uit zichzelf. Dus het lijkt wel de goede kant op te gaan! 


Ik had tot aan de sessie nog restverschijnselen van een hernia van 3 jaar geleden. Vooral dat mijn ruggenwervels steeds weer uit positie gingen. Ik ging bij Willemijn de poort uit en ik zei in het niets in mezelf: mijn rug is beter. En zo voelt het ook. In balans en vermoedelijk krijg ik geen onbalans meer zoals ik had. Dus daar ben ik erg blij mee.


Onze dochter (8 jaar) had veel last van nachtmerries en dromen waardoor slapen niet altijd vanzelf ging. Wat ze droomde kwam door ingrijpende gebeurtenis in haar jonge leventje, dacht we. Hierdoor dacht ik dat er bepaalde (emotionele) angsten waren ontstaan. 
Na telefonisch contact met Willemijn gaf ze aan dat ze kon kijken of ze de oorsprong van deze triggers weg kon halen. Van te voren heeft ze goed uitgelegd wat we konden verwachten, vooral het gedeelte dat onze dochter zelf niet hoefde te praten en uit te leggen wat ze voelde en dan zag was voor haar een enorme geruststelling. Ze wilde echt niet tegen jan en alleman vertellen wat ze allemaal zag in haar dromen. 

Willemijn is erg rustig en heeft aandacht voor zowel dochter als moeder ;-) Erg fijn, want er kwamen ook erg verrassende dingen naar boven, erg bijzonder om te horen dat we zoveel aan onze kinderen doorgeven. Tot op het jaartal en gebeurtenis konden we dingen herleiden. De gebeurtenis was niet alleen de trigger, er was nog veel meer. Gelukkig kon Willemijn alles bij haar weghalen.  
Onze dochter ging opgelucht en vol vertrouwen naar buiten. Later die avond heeft ze een ontzettende huilbui gekregen, het leek wel of alles er even "uit moest". Zo heeft ze dit zelf ook ervaren, ze wist niet waarom ze zo hard moest huilen maar het moet er gewoon even uit zei ze. Niet gek als je hoort wat ze emotioneel gezien zolang bij haar heeft gedragen. Sindsdien slaapt ze als een roosje en vertelt ze meer.  Haar "eitje" zoals ze geleerd wordt bij Willemijn is heilig en ze kan goed aangeven als er gevoelens van anderen in haar eitje willen komen. Lastig voor een meisje van 8 als je zo gevoelig bent voor gevoelens van anderen.
Mocht er ooit nog iets zijn dan gaan we zeker terug naar Willemijn!


Ik ben met mijn dochter (7jaar) bij Willemijn geweest. Zij heeft, eigenlijk moet ik zeggen, had veel last van buikpijn. Bij Willemijn kwamen we er achter dat er een lactose intolerantie verborgen zit bij haar. Door Willemijn kan ze nu veel meer lactose producten verdragen. Ook sliep ze regelmatig slecht dit kwam door wateraders op haar slaapkamer, ook hier heeft Willemijn wat aan gedaan en nu slaapt ze weer heerlijk op haar eigen kamer.
Ook zijn we er via haar NEI sessies achter gekomen dat ze een alleengeboren tweeling is, wat achteraf veel dingen over haar verklaarde. We zijn nu dus regelmatig met Noa in contact geweest met Willemijn en kan het iedereen aanraden. Ze is enorm professioneel en had alle aandacht voor mijn dochter en ook voor mij als moeder. Ondanks dat ik in het begin wat sceptisch was, want wat ik niet zie is er niet, ben ik enorm omgeturnd en komen wij zeker bij Willemijn terug als dit nodig is.


Wow Willemijn, ik ben eigenlijk de tel een beetje kwijt hoe vaak ik nu ben geweest. Maar weer ben ik blij met je. Er is geen regelmaat in te vinden dat ik je bel, 3 maanden, half jaar maar altijd ben je beschikbaar voor mij en vooral voor Noa. Zo ook afgelopen week Noa liep al tijden aan tegen een beginnende dwangneurose ik belde je en kon heel snel bij je terecht. Met de biotensor ben je weer opzoek gegaan naar waar het probleem zat. Toen je dit had gevonden heb je haar geholpen om ook met oefeningen rust te vinden en dit is zo'n leuke oefening dat ze hem thuis regelmatig herhaald en moeten we allemaal mee doen.
Ook heb je in het proces mij geholpen een gedeelte van Noa dr probleem zat bij haar moeder.
Ik leer steeds meer nadenken over hoe ik noa mentaal los moet laten. Zelfs onze tafelbezetting hebben we op advies van jou aangepast en dit werkt verbazend goed aan tafel.
Willemijn, wederom enorm bedankt, en tot over een paar maanden.


Ik voelde al een tijdje dat ik nog iets moest ontdekken om te kunnen groeien, ik moest nog ergens van kunnen loskomen, maar ik kwam er via reguliere therapie maar niet achter wat het was. Toen kwam Willemijn op mijn pad. 
Waar ik ergens ook niet goed durfde geloven in de kracht van NEI, voelde ik toch al van tevoren heel sterk aan dat ik het moest doen, het voelde helemaal juist. 
Willemijn kwam naar ons huis en ik was enorm gespannen die dag. Gelukkig kon Willemijn hier perfect mee omgaan en al snel werd ik rustiger. We begonnen met wat kleinere zaken, die al heel erg raak leken en in mijn ogen ook goed pasten in de groei die ik wilde maken. Tot we kwamen bij waar het écht om te doen was. Zonder verder in detail te treden kan ik maar een ding zeggen: Willemijn achterhaalde wat ik nog moest weten. Ik merkte dat het juist was, doordat het enorm veel in mij losmaakte. 
Nu maanden later, kan ik oprecht zeggen dat het mijn leven veranderd heeft. Ik heb veel meer zelfvertrouwen en durf te vertrouwen op mijn intuïtie en gevoel.
Nooit had ik gedacht dat een NEI sessie zoveel teweeg zou kunnen brengen, maar dat deed het wel. Ik ben Willemijn oprecht heel dankbaar voor wat ze voor mij heeft kunnen betekenen.


Hooikoorts begon voor mij een jaar of 4 geleden. Uit het niets kreeg ik niesbuien en branderige ogen. Pilletjes van winkel en dokter hielpen weinig, en oogdruppels en neusspray bezorgden mij alleen maar ellende.
Willemijn heeft samen met mij gezocht naar de onderliggende oorzaak van mijn hooikoorts en we hebben gevonden waar het vandaan komt. Vervolgens is deze blokkade opgeheven en na enkele weken waren de klachten verdwenen.


Na een jaar zwemles waarbij ik mijn zoon Lex (6jr) huilend naar toe moest brengen en hij geen vooruitgang boekte heb ik de hulp gevraagd van Willemijn. 
Een jaar van praten als brugman, dingen beloven en proberen los te laten hebben geen effect gehad op Lex. Het verdriet werd steeds groter zowel bij hem als bij mij. En zwemles moet nu eenmaal. Uiteindelijk ben ik bij Willemijn terecht gekomen en zij heeft gekeken waar de crux van het probleem zat. Na de hulpvraag: “Ik voel me fijn in bewegend water” te hebben gesteld was ik heel benieuwd naar wat dit op zou leveren.
Na een heel fijn gesprek met de uitleg over hoe Willemijn te werk is gegaan en wat haar bevindingen waren was het even afwachten. 
In de daarop drie volgende weken ging Lex met steeds meer plezier naar de zwemles en is hij veel zelfverzekerder in het water geworden. Wat zowel voor Lex als voor mij heel veel rust geeft!