Etherische olie

Gepubliceerd op 3 juli 2023 om 19:57

Etherische olie en aroma therapie zijn een prachtige aanvulling op mijn werk in de praktijk en in huis.

Zelf gebruik ik altijd oliën van De Groene Linde, zowel in de paktijk als thuis.

Mijn oudste zoon heeft altijd graag druppeltjes op zijn kussen van de Slaap Zacht olie. Hier ben ik zelf ook dol op! En de jongste wil graag de auraspray van Walvisje Maak Me Schoon voordat hij gaat slapen. 

Maar dat is nog niet alles. De Buzz Off anti-muggenlijn is geweldig in alle vormen; olie, spray en roller en ook de Anti-Tension roller bij hoofdpijn is super! In huis staat bij mij een zoutpotje met de olie die helpt tegen geopatische belasting, die alle straling tegen gaat.

 

In de praktijk kan ik ze ook niet meer missen. Voordat een cliënt naar de praktijk komt, maak ik al even contact met de biotensor en test ik uit welke olie ik voor die cliënt in mijn diffuser mag doen. Zo heb je altijd een voor jou afgestemde en helpende geur als je langskomt voor een consult. Deze kun je overigens bij mij kopen als je hem ook thuis wil gebruiken of je kan één van mijn zelfgemaakte rollers of producten kopen. Heerlijke ondersteuning speciaal voor jou die je helpt in welk proces dan ook. Precies wat jij nodig hebt.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.