Bijles Engels

Omdat het soms een heel lastige taal is

 

Waar men mij altijd wel voor weet te vinden en waar ik ontzettend veel energie uithaal, is het geven van bijles Engels. Ik heb alle leerjaren al voorbij zien komen en kan precies inspelen op wat jij moeilijk vindt. Een heel belangrijk aspect van mijn bijlessen vind ik de sfeer. Je leert sneller en makkelijker als je plezier beleeft in de lessen Engels. Mede daarom gebruik ik graag leuke ondersteuningsmiddelen die ik zelf heb gemaakt of gekocht. Ik heb boekjes meegenomen uit Engeland met puzzels en raadsels en heb veel materiaal verzameld in de jaren dat ik voor de klas stond. En mocht ik ze nodig hebben dan maak ik ook nog steeds nieuwe materialen. Denk bijvoorbeeld aan oefentoetsen of flashcards.

Dus zit je op de middelbare school en heb je hulp nodig bij grammatica of vind je tekst verklaren moeilijk? Laat het me weten en dan kijken we samen of ik jou daarmee kan helpen.

Vind je grammatica lastig en kun je het ook wel alleen met een klein beetje ondersteuning? Dan heb ik een supermooi grammatica pakket voor je waarin je alle tijden van Engels op een heel simpele manier uitgelegd krijgt. Je download het hier zodat je ze zelf kan printen. Je krijgt daar gratis oefeningen voor alle tijden met de bijbehorende antwoorden bij.

 

Zit je in 5 havo en heb je extra hulp nodig met het oefenen van teksten om je goed voor te bereiden op je examen? Mijn online examentraining is dan ideaal.

 

Zoek je een cursus Engels om je taalvaardigheid te verbeteren? Kijk dan eens bij mijn cursusaanbod

 

Voorwaarden bijles of huiswerkbegeleiding:

Afspraken voor de bijles of huiswerkbegeleiding  plannen we samen op een vast moment in de week en voor minimaal 3 maanden. Ik houd elke week een plekje voor je vrij in mijn agenda, dus ik ga er vanuit dat je elke week komt.

 

Ben je niet in de gelegenheid om naar mijn praktijk in Wintelre te komen, maar wil je wel graag bijles? Online is ook een optie, ook onder bovenstaande voorwaarden.

 

Voor schooljaar 24-25 heb ik nu nog een enkel plekje vrij, maar veel ruimte heb ik niet.

Neem dus op tijd contact op.

 

Aanbod bijles Engels:

(Online) Bijles     32,95 per les van +/_ 50min

- Grammatica uitleg download pakket  met gratis oefeningen en antwoorden  4,95

- Online examentraining Ace your English Exam havo edition    99,- voor 21 videolessen

Cursussen Engels