Bijles Engels

Omdat het soms een heel lastige taal is

 

Zit je op de middelbare school en heb je hulp nodig bij grammatica of vind je tekst verklaren moeilijk? Laat het me weten en dan kijken we samen of ik jou daarmee kan helpen.

Vind je grammatica lastig? Dan heb ik een supermooi grammatica pakket voor je waarin je alle tijden van Engels op een heel simpele manier uitgelegd krijgt. Je download het hier zodat je ze zelf kan printen.

 

Zit je in 5 havo en heb je extra hulp nodig met het oefenen van teksten om je goed voor te bereiden op je examen? Mijn online examentraining is dan ideaal en als je in de buurt van Wintelre woont is er ook een unieke, eenmalige live examentraining waarvoor maar 5 plekjes beschikbaar zijn.

Zoek je een cursus Engels om je taalvaardigheid te verbeteren? Kijk dan eens bij mijn cursusaanbod

 

Voorwaarden bijles of huiswerkbegeleiding:

Afspraken voor de bijles of huiswerkbegeleiding  plannen we samen op een vast moment in de week en voor minimaal 3 maanden. Ik houd elke week een plekje voor je vrij in mijn agenda, dus ik ga er vanuit dat je elke week komt.

 

Ben je niet in de gelegenheid om naar mijn praktijk in Wintelre te komen, maar wil je wel graag bijles? Online is ook een optie, ook onder bovenstaande voorwaarden.

 

Iets voor jou? Stuur me een appje of mail me voor een kennismakingsgesprek.

 

Op dit moment zitten de bijlesplekjes vol. Wil je op de wachtlijst, vul dan onderstaand formulier in. Ik neem contact met je op zodra er weer een plekje vrij is.

 

Aanbod bijles Engels:

(Online) Bijles     32,95 per uur

- Grammatica uitleg download pakket    €4,99

- Online examentraining Ace your English Exam havo edition    99,- voor 21 videolessen

- Live Examentraining Engels havo 29 april t/m 3 mei 2024

Cursussen Engels