Zwangerschap en baby

 

Zwangerschap

Je zwangerschap is een spannende periode in je leven. Je voelt je misschien niet lekker, bent misselijk of extreem moe en moet anderen om hulp vragen, hoe vervelend je dat ook vindt.

Hoe fijn zou het zijn als je daar ondersteuning in kan krijgen? Dat we samen kunnen kijken naar de oorzaak van de misselijkheid in plaats van het bestrijden met medicijnen die je helemaal niet wil gebruiken. Samen kunnen we jouw verbinding met het kindje versterken.

Heb je zelf een vervelende jeugd gehad en wil je je kindje hiervoor behoeden of voor jouw oude, onverwerkte emoties? Het kindje kan aangeven dat er emoties van jou opgeruimd mogen worden. Zo komt het kindje vrij van jouw onverwerkte trauma’s ter wereld!

En wellicht heeft je baby een boodschap voor je. Hoe fijn is het om van je baby te horen dat het goed met hem of haar gaat? Of dat ze het helemaal niet erg vinden om in het ziekenhuis geboren te worden.

Speciaal voor zwangere vrouwen heb ik het Zwangerschapstraject. Hierbij komen we drie keer samen voor een Energetisch consult. Eén keer voor mama, één keer voor jullie baby en nog één laatste keer ter voorbereiding op de bevalling. Vind je dat wat veel? Een los consult kan natuurlijk ook.

 

Baby

Soms was een bevalling zo zwaar dat een kindje er een bevallingstrauma aan overhoudt. Het kan te snel zijn gegaan voor het kindje of het voelde zich niet prettig bij wat er allemaal gebeurde. Hoe fijn is het dan dat je dat meteen kan losmaken bij het kindje, zodat het dat niet meer bij zich hoeft te dragen.

Het kan ook zijn dat jullie kindje zijn tweeling heeft verloren in de buik. Wellicht zijn jullie er niet eens van op de hoogte dat er een tweede kindje mee gesprongen was, maar voor jullie pasgeboren baby kan dit heel heftig zijn geweest. Dit alleengeboren tweeling trauma kun je herkennen aan het onafgebroken huilen of aan de behoefte aan aanraking of juist helemaal niet aangeraakt willen worden. Voor meer informatie over alleengeboren tweeling klik hier.

 

 

Kinderwens

Hebben jullie een onvervulde kinderwens en is er lichamelijk niets aan de hand? Wellicht zit er dan op energetisch niveau een blokkade of verstoring.

Willen jullie dat samen met mij onderzoeken? Boek dan een kinderwensconsult en kom samen naar mijn praktijk. Voor een zwangerschap heb je immers drie personen nodig; een papa, een mama en een kindje.