1-op-1 coaching

Ga je mee op zoek naar de echte jij?

 

In mijn unieke 1-op-1 coachingstraject neem ik je mee op een bijzondere weg. Ik leer je jezelf kennen met behulp van oefeningen, gesprekken en inzichten die ik geleerd heb van mijn leermeesters. Maar we gaan ook kijken naar jouw voorouders. Welke patronen herhalen zich in jouw familie en hoe uit zich dat bij jou? 

Durf jij het aan om samen met mij op zoek te gaan naar wie jij echt bent zonder belemmerende overtuigingen of voorouderlijke belasting en waar jouw pad naar toe leidt?

 

Via via kwam ik bij Willemijn terecht. Fijn was dat we vooraf telefonisch contact hadden omdat ik voelde dat ik hulp zocht maar geen concrete hulpvraag.
Na eerste NEI-sessie heb ik besloten om traject te doen omdat ik me bij Willemijn vertrouwd voelde om de diepere laag te gaan onderzoeken.
Wat droeg ik veel met me mee wat niet van mij was, bizar en bijzonder tegelijk. Mooi hoe je dit terug kan geven in de NEI-sessie.
Ik heb vele inzichten gekregen, mede door ook tafelopstelling. Hetgeen wat het me heeft gebracht is moeilijk om in woorden te beschrijven. Belangrijk is dat het me zeker heeft geholpen om meer rust te ervaren in het hier en nu.
Kom graag terug voor APK!


1 op 1 coachingstraject

Wie ben ik, wat kan ik en waar wil ik heen?

419,-

- Zes consulten met daarin;

- Minimaal twee NEI sessies om oude patronen en trauma's los te laten

- Beren op de weg het bos in sturen en blokkades van jouw pad wegnemen

- Alle chakra's en hormonen in balans brengen 

- Op zoek naar je missie

- Doelen stellen en plannen maken

- Kwaliteiten en valkuilen ontdekken

- Een kleine familieopstelling om je gezin van herkomst te onderzoeken

- Een edelstenen armbandje als ondersteuning en ter herinnering

 


Durf je het aan met mij?

Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op voor een match call.